Voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Dienstomschrijving
De Terp presenteert informatie aan bezoekers van haar website, zodat bezoekers online een kamer naar wens kunnen boeken. Alle diensten van De Terp zijn onderhevig aan deze algemene voorwaarden, tenzij anders vermeld.

2. Privacy
We werken met hoge ethische standaarden en respecteren uw privacy. Daarom geven we in geen geval uw persoonsgegevens aan derde partijen.

3. Gratis
Het gebruik van onze diensten is gratis. We berekenen geen toeslagen, zoals reserveringskosten, op de kamerprijs.

4. Annulering
Als u uw verblijf wilt annuleren, volgt u dan de instructies in de bevestiging-email. De annuleringsvoorwaarden worden in de bevestiging email vermeld. Wanneer u later annuleert, of niet komt opdagen (no show) wordt het bedrag in rekening gebracht, meestal gelijk aan één nacht verblijf.

5. Disclaimer
De Terp website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Terp kan op ieder moment de informatie over de kamers, zoals prijzen en beschikbaarheid aanpassen. Wij kunnen niet garanderen dat alle informatie accuraat en foutloos is, noch kunnen we verantwoordelijk worden gehouden voor fouten of onvolledigheden in de aangeleverde informatie. Controleert u daarom altijd zorgvuldig de aangeboden informatie, voordat u op basis van de hier verstrekte gegevens handelt.

6. Schade toebrengen aan eigendommen

De kamerhuurder is ten alle tijden aansprakelijk voor de door hem / haar aangebrachte vernielingen aan alle spullen in / op aan en rondom de lokatie ‘De Terp’. Verder is De Terp niet aansprakelijk voor schade aan meegebrachte apparatuur. Bij het met opzet vernielen van eigendommen van De Terp volgt verwijdering van het perceel en doen wij aangifte bij de politie.

Bij beschadiging van eigendommen van De Terp, zal deze verhaald worden op de dader.

De Terp is een in Nederland geregistreerd bedrijf. Het Nederlands recht is op onze diensten van toepassing.