Over ons

Ons gastenverblijf ligt op een terp, vanuit uw kamer heeft u een prachtig uitzicht op een typisch Hollands landschap.

U kunt logeren in comfortabele gastenkamers met eigen badkamer. Alle kamers zijn voorzien van televisie.

Het is de gehele dag mogelijk om zelf koffie en/of thee te zetten. In een aparte ruimte wordt een uitstekend ontbijt geserveerd. De kamer op de 1e verdieping (Kamer 3) beschikt over een eigen ontbijt kamer.

Het brood dat wij serveren bij het ontbijt halen wij bij bakker Veltmaat in Wijchen, een kwalitatief zeer goede bakker met heerlijke producten.

In het centrum van het mooie Wijchen, bevindt zich Kaatje Jans, een delicatessenzaak waar wij de vleeswaren en kaas voor het ontbijt vandaan halen. Kaas met 25% minder zout en veel smaak, waar de koeien nog echt minimaal 200 dagen buiten staan en de kaasmakerij in de middenbeemster staat. De vleeswaren merendeel uit eigen huis van Kaatje, eerlijke Hollandse producten met veel smaak en liefde gemaakt.

Zeker de moeite waard om deze winkel en het verdere centrum van Wijchen te ontdekken. Onze wijnen komen ook van Kaatje Jans Rijk aan Smaak. Meer informatie kunt u vinden op de website van Kaatje Jans Rijk aan Smaak of op Facebook.

Vanwege het prachtige en typisch Hollandse landschap tussen de grote rivieren Maas en Waal, is Hernen opgenomen in 7 fietsroutes.
De omgeving is afwisselend, kleinschalig en zeer bosrijk.

Fietsen kunnen eventueel gehuurd worden via Mari van Rens. Gehuurde fietsen worden op de afgesproken tijd naar de Terp gebracht en naderhand weer opgehaald.

U vindt veel kastelen, molens, beroemde tuinen en wandelroutes in en rond het dorp. Ook zijn er mogelijkheden voor paardrijden (IJslandse paarden), duiken en golfen in de buurt.

Beroemd is het fraaie natuurgebied De Gelderse Poort.

De Terp verwelkomt ook mensen met ’n lichamelijke beperking en/of handicap. Vraag ons naar de mogelijkheden indien u op dit gebied speciale wensen hebt.